Toen ik 20 jaar was startte ik mijn loopbaan bij het CBR. In de 17 jaar dat ik daar werkzaam was heb ik veel afdelingen doorlopen. Ik vond het super interessant om zoveel mogelijk uitdaging te hebben in mijn werk. Van de PR afdeling tot de medische afdeling, van theorie examinator tot rijexaminator. Alle ins en outs van het CBR heb ik gezien. De laatste 7 jaren als rijexaminator waren erg leuk, maar werd ik ook steeds nieuwsgieriger naar het opleiden van leerlingen. Dat leek mij nog veel leuker en haalde ik de benodigde papieren om rijles te kunnen geven.

Als examinator vond ik het al erg belangrijk om iedere leerling als een persoon te zien en ging mijn aandacht altijd naar de persoon zelf.

Als rijinstructeur vind ik dit ook mijn belangrijkste taak. Iedere leerling is anders en verdient zijn of haar persoonlijke benadering. Het is ontzettend leuk om iedere leerling richting een rijbewijs op te leiden.

Daarnaast wilde ik heel veel weten over faalangst en rijangst en ik heb daar in de loop der jaren mij steeds meer in verdiept.

 

 

 

Trainingen en opleidingen op het gebied van NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) en gedragstherapie heb ik gevolgd om mij nog beter te kunnen richten op de leerling. Dit heeft  dan ook geleid tot het maken van mooie trainingen op het gebied van faalangst en rijangst.

Bij mijn rijschool vind ik het dus enorm belangrijk dat er alles aan gedaan wordt om jou op maat de juiste begeleiding te kunnen bieden.