Onderschat het theorie examen niet!

Veel leerlingen denken wel ‘even’ dat theorie examen te halen en komen vaak bedrogen uit. Het is zeker niet makkelijk om het theorie examen te halen.

Een goede voorbereiding is niet onbelangrijk. Let daarbij op dat je niet alleen de theorie examens oefent ook al is dat veel leuker. De kennis van de verkeersregels en verkeerstekens zijn veel belangrijker en maakt de oefenexamens een stuk makkelijker. Het verkeer bestaat nu eenmaal niet uit 1000 oefenplaatjes.

Bereid je dus goed voor of volg een theoriecursus. Dan weet je zeker dat je goed zit. Want zonder goede kennis van de theorie duurt de praktijk alleen maar langer!

En, vergeet niet, dat je zonder de juiste theoretische kennis, je praktijk juist lastiger wordt. Het kost je uiteindelijk meer rijlessen en wordt vanzelf duurder.

Belangrijke tip; zorg voor een goede theoretische basis. Leer en lees vaak genoeg de benodigde kennis door. Is dit lastig voor jou? En heb jij liever een ‘ stok achter de deur’ . Volg dan een theoriecursus.

 

Theoriecursus (nieuwe datum volgt)

Wat houdt deze cursus precies in?

De cursus duurt 3 weken met 2x per week een avond welke elk 2 uur duurt. Meestal op maandag en woensdag, maar afhankelijk van de wensen van de groep eventueel op dinsdag en donderdag.

Het theorie examen wordt door de leerling tijdig zelf gereserveerd. Bekijk hier de richtlijnen van het CBR i.v.m. het coronavirus.

Bij de cursus is het volgende inbegrepen:

  • 6x twee avonden in de week (2 uur per avond van 18.30u tot 20.30u)
  • Leerboek en oefenkaart examentraining.

Zelf regelen:

–   Examenreservering

–  Op de hoogte zijn van de richtlijnen van het CBR

De kosten voor deze cursus zijn:

 

€ 175,-

 

Theorie examen CBR

Startdata theoriecursus

De eerstvolgende theoriecursus start

informatie volgt z.s.m.

Schrijf je hier in