Welkom bij Storm Opleidingen! Leuk dat je wilt gaan starten met je rijopleiding. Er is op dit moment wel een wachtlijst, dus is het verstandig om je op tijd aan te melden voor de rijlessen!

Gelukkig mogen we vanaf woensdag 3 maart weer rijles geven! Heerlijk om jullie weer te zien.

Storm Opleidingen is lid van de LBKR (Landelijke Beroepsvereniging Kwaliteitsbevordering Rijschoolbranche). Dat is een branche vereniging die de kwaliteit hoog heeft staan en zich enorm inzet voor diverse verbeteringen binnen de rijschoolbranche. De LBKR heeft regelmatig besprekingen met o.a. het CBR, het ministerie en de organisatie ‘Samen Sterk’ en vindt het een belangrijk standpunt dat de leerling een kwalitatieve opleiding krijgt aangeboden. Het is dus goed om te weten dat Storm Opleidingen zich daar graag bij aansluit en daarnaast ook altijd op de hoogte is van het laatste nieuws. 

Kijk voor meer informatie op de andere pagina’s en mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met mij op.

 

$

Kies voor een goede voorbereiding op de praktijklessen en volg een theoriecursus!

Kijk bij theorie voor de eerstvolgende cursus.

$

Bekijk de prijzen van 2021

Losse tarieven en pakketten 2021

$

Corona Veiligheidsprotocol

Lees hier hoe er rijles wordt gegeven tijdens periode Corona en de updates van het CBR

schrijf je nu in

Nieuwe startdatum cursus volgt!

Wanneer het weer mogelijk is starten we weer met de nieuwe theorie cursus. De nieuwe startdatum zal hier worden vermeld.

Doorgaans duurt  een theoriecursus 3 weken.  Dan 2x per week in de avond van 18.30u tot 20.30u. Op de maandag en  de woensdagavond.

Je leert in deze weken de theorie die je zo hard nodig hebt in de praktijk. Daarnaast is de kans groot dat je slaagt maar zeker ook dat je de praktijklessen hierdoor beter begrijpt en dat zorgt weer vaak voor minder rijlessen.

Inbegrepen:

–  6x theorie avonden

– Oefenmateriaal (boek, credits online oefenen)

Zelf regelen:

– Examendatum CBR

– Bekend zijn met de veiligheids voorwaarden CBR

 

Zorg voor een goede basis!

Meld je nu aan!

Kosten: € 225,-